Головна

Про коледж

Новини

Абітурієнту

Студенту

Навчальна частина

Освітня діяльність

Контакти

Новини
Середа, 09 жовтня 2024 19:16

Посвята першокурсників у студенти 2024

09.10.2024 року в Білгород_Дністровському фаховому коледжі природокористування, будівництва та комп’ютерних технологій пройшла Посвята першокурсників у студенти - це одна із найголовніших подій у житті кожного студента, подія, яку першокурсники запам’ятають назавжди: розпочинається новий, цікавий етап самостійного життя. Це пора відкриття незвіданих перспектив у світі знань. На посвяті було вшановано хвилиною мовчання випускників коледжу, які загинули захищаючи Україну.
Були відеозвернення з побажаннями випускниці коледжу 2024 року Зайченко Вікторії, яка продовжує навчання в Київському університеті біоресурсів і природокористування України, військового з фронту батька студента гр.МФ-11 Сімченка Данила та випускниці коледжу, викладача-ветерана Баришевої К.В. Першокурсники пройшли конкурсні випробування, щоб довести, що готові отримати студентський квиток, прийнявши «Клятву студента». Звання студента отримало 124 першокурсника, і сподіваємося не лише поповнять здобутки попередніх років, але й прославлять добре ім’я Коледжу.
Свято прикрасив танцювальний колектив коледжу «Едельвейс» та номери художньої самодіяльності від кожної групи першокурсників а саме: пісня, танцювальний номер, читання вірша, гра на електрогитарі та танець з елементами малювання.

Прочитано 307 разів