Головна

Про коледж

Новини

Абітурієнту

Студенту

Навчальна частина

Освітня діяльність

Контакти

Новини
Середа, 01 травня 2024 09:53

80 років коледжу

15 листопада 2024 року Білгород-Дністровський фаховий коледж природокористування, будівництва та комп’ютерних технологій буде святкувати свій ювілей – 80 років. Учасники освітнього процесу повинні знати і пишатися своїм навчальним закладом,

Виховна година 01.05.2024 року для студентів перших курсів була присвячена ознайомленню з історією розвитку та становлення коледжу. Завідуючою музеєм коледжу була організована виставка «Історія коледжу в світлинах».

За роки існування коледжу посаду директора обіймали Гапонюк Д.В., Поліщук П.К., Сергієнко Г.І., Неварко М.М., сьогодні очолює коледж Попа Л.М., кожен з них сприяв розвитку матеріально-технічної бази, відкриттю нових спеціальностей. Навчальний заклад славиться своїми випускниками, а це понад 15 тисяч спеціалістів, які працювали і працюють на держслужбі, керівниками фермерських і будівельних підприємств, на педагогічній ниві, є керівниками спортивних секцій та танцювальних колективів. Хвилиною мовчання вшанували пам'ять педагогів-ветеранів та випускників, які загинули, боронячи Україну в російсько-українській війні. Шанованими і бажаними гостями були ветерани праці, яких студенти привітали музичними номерами.

Прочитано 78 разів