Головна

Про коледж

Новини

Абітурієнту

Студенту

Навчальна частина

Освітня діяльність

Контакти

Новини
П'ятниця, 13 жовтня 2023 08:58

Кольорова фантазія

У талановитих майстрів пензля та шанувальників образотворчого мистецтва професійне свято - Всеукраїнський день художника. Символічно, що цю дату відзначаємо у пору золотої осені, щедрої на врожай, барви й кольори, коли сама природа розгортає яскраве живописне полотно. Ми гордимося творчим доробком художників нашого краю, народних майстрів, які збагачують мистецьку скарбницю України, залучають тисячі людей до світу прекрасного.
Українським майстрам пензля і віртуозам графіки належать твори, які стали частиною золотого фонду світового образотворчого мистецтва.
11 жовтня в бібліотеці коледжу з групами Ар 21, Ар 31,АгБ 11 разом з бібліотекою ім .Лесі Українки проведено мистецьку палітру Живопис з українською душею
Студентам розповіли про місцевих художників - вже відомих і зовсім молодих. Це Оксана Швець, Сергій Гарькавий, Олена Лєбєдєва, Олександр Сімаченко, Іван Волошин. Всі вони дбайливо зберігають і розвивають традиції самобутньої національної художньої школи, приносять своїми творіннями радість спілкування з прекрасним, малюють місцеві краєвиди. Пам’ятаємо і такі імена: Олександр Макаров, Володимир Федьків, Олексій Пожидаєв - їх вже немає, а їх роботи живуть і приносять радість мешканцям і гостям міста.
Оформлена виставка "Кольорова фантазія".

5

5

5

5

5

Прочитано 122 разів