Головна

Про коледж

Новини

Абітурієнту

Студенту

Навчальна частина

Освітня діяльність

Контакти

Новини
Субота, 20 січня 2024 18:03

Вручення стипенції та премії мера

 Стало доброю традицією вшановувати талановиту молодь міста Білгород-Дністровського за успіхи в навчанні, інтелектуальній діяльності, громадському житті міста, мистецтва і спорту.

В цьому році від Білгород-Дністровського фахового коледжу природокористування, будівництва та комп’ютерних технологій представниками на призначення Стипендії та Премії міського голови талановитій молоді з числа студентської молоді міста Білгород-Дністровського були учасники танцювального колективу коледжу «Едельвейс» Кучерова Софія Олександрівна, яка навчається на другому курсі за спеціальністю «Архітектура та містобудування» та Пономарьов Михайло Володимирович, який навчається на третьому курсі за спеціальністю «Комп’ютерна інженерія». Разом з танцювальним колективом студенти є постійними учасниками Міжнародних та міських заходів: Міжнародного шою-фестивалю талантів та мистецтв «Золотий кубок України -2021», двотуровий Міжнародний конкурс мистецтв Україна-Польща 2021-2022рр., фестиваль в Болгарії Звездица 2023р та міські свята FAMILY FEST, KID’S DANGING FEST та ін..

Вітаємо наших студентів ! Нехай кожен ваш крок буде спрямований до вершин успіху, а навчальні роки стануть найбільш незабутніми, принесуть знання, диплом, надійну дружбу і позитивні враження.

Студентів привітали Гореліхіна Софія, голова студентської ради відділення будівництва та архітектури, та Костюк Ірина, голова студентської ради відділення менеджменту та комп’ютерних технологій.

Прочитано 110 разів